Bobrovo menu 22.5. - 26.5.

Pondělí

PONDĚLÍ

POLÉVKA Z PEČENÝCH RAJČAT a BAZALKA

letity červený ocet 7,9,12

 

1.SEGEDINSKÝ GULÁŠ a HOUSKOVÝ KNEDLÍK

křupavá cibule 1,3,7

 

2.SMAŽENÉ BLAŤÁCKÉ ZLATO a PEČOKY

pažitková majonéza, rukolový salát 1,3,7,10,12

Úterý

KRÉMOVÁ CIBULAČKA

sýrový krutón 1,3,7,9,12

 

1.RIZOTO a MLADÁ MRKEV a DÝNĚ

hrášek, sýr parmazán 7,9

 

2.HOVĚZÍ ŠTĚPÁNSKÁ PEČENĚ a JASMÍNOVÁ RÝŽE

vejce na hniličko 1,3

Středa

SMETANOVÉ VELUTE z KUŘETE a BYLINEK 7,9

 

1.GRILOVANÝ HERMELÍN a SALÁT Z ŘEDKVE a KEDLUBNY

mix lístků, jarní cibule, medová zálivka 1,3,7,10

 

2.BBQ ZAUZENÉ VEPŘOVÉ ŽEBRO a MIX PEČIVA

   salát coleslaw 1,3,7,10,12

Čtvrtek

UZENÁ POLÉVKA a KROUPY

jarní cibule 1,3,7

 

1.SMAŽENÝ KVĚTÁK a MÁSLOVÝ BRAMBOR s PAŽITKOU

domácí tatarská omáčka 1,3,7,10,12

 

2.HOVĚZÍ CHEESE BURGER a PEČENÉ BRAMBORY na ŠALJVĚJI

mix sýrů, aioli, rajče, lístky salátu 1,3,7,10,12

Pátek

DRŮBEŽÍ VÝVAR a VAJEČNÁ NUDLE

játrová zavářka, kořenová zelenina, petrželka 1,3,7,9

 

1.ŽLUTÉ KARI „KUŘE“ a JASMÍNOVÁ RÝŽE

smetana, pórek, žampión 7

 

2.ŠNYCL Z KRKOVICE a LEHKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT

Citrón 1,3,7,10,12

 

MENU 1. s polévkou 165,- / bez polévky 145,-

MENU 2. s polévkou 175,- / bez polévky 155,-

PO CELÝ TÝDEN

3.RAJČATOVÝ SALÁT a TRHANÁ MOZZARELA

octová zálivka, chlebový krutón, červená cibule 1,3,7,10,12

4.BOLOŇSKÉ RAGŮ a TĚSTOVINA PENNE

kořenová zelenina, červené víno, sýr parmazán 1,3,7,9

5.HOVĚZÍ ZNOJEMSKÁ PEČENĚ a JASMÍNOVÁ RÝŽE

reliš z kyselých okurek, omáčka s hrubozrnnou hořčicí 7,10,12

 

MENU 3. bez polévky 185,- / s polévkou 205,-

MENU 4. s polévkou 195,- / bez polévky 215,-

MENU 5. bez polévky 205,- / s polévkou 225,-