Bobrovo menu 30.1. - 5.2.

Pondělí

HRÁŠKOVÁ POLÉVKA S MÁTOU

slanina 7, 9

 

 

1.GRILOVANÝ SÝR a TABOULEH SALÁT s KUSKUSEM

rajčata, okurek, citrusová zakysaná smetana 1, 7

 

2.PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO a BRAMBOROVÁ KAŠE s PEČENÝM ČESNEKEM

zelný salát s nmrkví 10, 12

Úterý

ZELENINOVÁ VÝVAR a KRUPICOVÝ NOK

libeček 1,3,7,9

 

1.RIZOTO s HŘÍBKY a VEJCE na HNILIČKO

parmezán, rukola 3, 7, 9

 

2.VEPŘOVÁ PLEC na SMETANĚ a HOUSKOVÝ KNEDLÍK

brusinky kompot 1,3,7,12

Středa

KRÉM z KVĚTÁKU

bylinkové pesto 7,8,9

 

1. SMAŽENÁ HLÍVA ÚSTRIČNÁ a ŽAMPIÓN a PAŽITKOVÝ BRAMBOR

 kari majonéza 1,3,7,10,12

 

2.TRHANÉ VEPŘOVÉ a ŠPETZLE

restované nošovické zelí se špekem

Čtvrtek

GULÁŠOVÁ POLÉVKA

zauzená paprika 1,7

 

1.PENNE „CAPRESE“ a BAZALKOVÉ PESTO

cherry rajče, mozzarella 1,3,7,8

 

2.BURGER s TRAHANÝM KUŘETEM „TERIAKY“ a NAŠE HRANOLKY

sezamová majonéza, sladkokyselá cibule, polníček 1,3,7,10,12

Pátek

HOVĚZÍ VÝVAR a VAJEČNÉ NUDLE

mrkev, maso 1,3,7,9


1.SLANÝ KOLÁČ „ LORAINE“ 

vejce, zakysaná smetana s česnekem, rozpečený sýr s bílou plísní, čerstvé bylinky 1,3,7


2.GRILOVANÁ KOTLETA na KOSTI a BRAMBOROVÁ KAŠE SALÁT

hladkolistá petržel, salsa verde s mátou a kapari 7

 

MENU 1. s polévkou 165,- / bez polévky 145,-

MENU 2. s polévkou 175,- / bez polévky 155,-

PO CELÝ TÝDEN

 

3.TAGLLIATELE „POMODORO“ a MOZARELLA

čerstvá bazalka, bílé víno 1,3,7

 

4.VEPŘOVÁ PANENKA a PEČENÉ NUDLE

křupavá zelenina, hoisin omáčka, zázvor, chilli 1,3,6,7

 

5.HOVĚZÍ LÍČKA na ČERVENÉM VÍNĚ a MÁSLOVÁ KAŠE

pečená dyně 7,9

 

MENU 3. bez polévky 185,- / s polévkou 205,-

MENU 4. bez polévky 195,- / s polévkou 215,-

MENU 5. bez polévky 205,- / s polévkou 225,-