Bobrovo menu 24.1. - 28.1.

Pondělí

 KRÉM Z PEČENÉHO KVĚTÁKU

estragonové pesto 7,8

 

SMAŽENÝ SÝR GOUDA a ZIMNÍ ZELENINA s BRAMBOREM

naše tatarská omáčka 1,3,7,10,12

135,-

 

„STIR- FRY“ HOVĚZÍ S BROKOLICÍ a JASMÍNOVÁ RÝŽE

salsa z mrkve 10

145,-

Úterý

 POLÉVKA Z ČERVENÉ ČOČKY 7

 

„FARMÁŘSKÉ FAZOLE se SLANINOU a VEJCE“

rajčata, chilli, čerstvé pečivo 3,7

135,-

 

GRILOVANÉ KŘÍDLA na  „CHILLI JAMU“ a PEČOKY

zakysaná smetana 7

145,

Středa

KRÉM z RUKOLY a SMETANY

krutón 1,7

 

KŘUPAVÉ HOVĚZÍ „SWEET and SOUR“ a TOPINKA s PEČENÝM ČESNEKEM

nakládaná červená cibule 1,7,12

135,-

 

VEPŘO – KNEDLO – ZELO

křupavá cibule 1,3,7

145,-

Čtvrtek

 FRANKFURTSKÁ POLÉVKA 1,7

 

BOLOŇSKÉ LASAGNE

parmezán 1,3,7

135,-

 

SLANINOVÝ HOVĚZÍ BURGER a NAŠE HRANOLKY

aioli, červená cibule, mix lístků 1,3,7,10,12

145,-

Pátek

SLEPIČÍ POLÉVKA a VAJEČNÁ NUDLE

maso, kořenová zelenina, jarní cibule 1,3

 

KRÉMOVÉ RIZOTO Z CUKETY

salát z baby špenátu 7,10

135,-

 

KUŘECÍ GORDON BLEU a ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR

salát z rajčat 1,3,7,10

145,-

„CO DŮM DAL“

v ceně denní polévka

 

350g VEGE „HOISIN“ PEČENÁ RÝŽE a VAJEČNÁ OMELETA

žampión, mrkev, jarní cibule, koriandr 3,6

145,-

 

350g ZAUZENÉ VEPŘOVÉ ŽEBRO a MIX PEČIVA

medová hořčice 7,10

165,-

 

130g HOVĚZÍ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ a MÁSLOVÁ KAŠE

glazovaná karotka 6,7

165,-